top of page

Beställ stängsel idag och möt våren förberedd

Våren är de evigt ringande telefonernas tid för oss som jobbar med stängsel och områdesskydd. Och det är ju ganska naturligt, även om vi för all del arbetar året runt med att montera staket och stängsel – för när våren kommer vill både barn och husdjur njuta av friheten som bara vårvinden kan ge.

Långa väntetider för montage

Det känns långt borta när man ser ut genom fönstret och det skymmer trots att klockan bara är strax efter tre, men hos oss förbereder vi redan för våren. Det är vår allra mest hektiska period och den tid då vi har otvetydigt flest montörer i arbete, och väntetiden för att få ett vanligt villastängsel kan ibland gå från en eller två veckor till uppåt sex, sju veckor.

Beställ ditt stängsel i tid

Har du funderat på ett stängsel eller staket runt din villatomt? Då är vårt bästa tips att inte vänta till våren utan istället ta tag i projektet redan nu. Det ger oss helt andra möjligheter att möta dina önskemål vad gäller tid och planeringshjälp, och du kan möta våren trygg i att varken barn eller husdjur springer bort i ren glädje över den nya årstiden.

Så planerar du bäst för stängsel

Vill du begära en kostnadsfri offert på villastängsel? Besök vår webbutik för att se olika modeller och referenser. Ta sedan en titt på din tomt så kan vi ge ett snabbare och mer korrekt pris redan från början. Hur lång sträcka behöver stängsel? Hur många hörn har sträckan? Hur många avslut? Tänk också igenom hur underlaget ser ut: är marken plan eller sluttande, är det gräsmatta, asfalt, berg? Sist men inte minst måste du förstås bestämma vilken modell av stängsel som du vill ha, vad gäller höjd och färg, samt om du behöver överliggare eller grindar. Fyll sedan i dina uppgifter i vårt offertformulär så återkommer vi till dig med ett kostnadsförslag.Komentarze


bottom of page