top of page

Bullerskydd för villa - snart är sommaren här!

När sommaren närmar sig börjar vi längta ut: ut i naturen för alldel, men framför allt ut på tomten. Våren är verkligen villaägarnas tid, då fingrarna vill ner i jorden och sekatören och krattan går varm. Men medan solen är mer än välkommen uppkommer även den del ovälkomna element som glömts bort under vintern: buller.

Möt sommaren bakom bullerskyddet

Vi monterar bullerskydd året runt, men på våren är det tydligt att efterfrågan ökar. Och det är ju egentligen självklart, för det är nu vi börjar tänka oss alla utekvällar på uteplatsen därhemma, och då vill vi inte störas av buller från vägar eller skrik från skolgårdar eller lekplatser. Vi vill höra fåglar och vindens sus, och med den insikten blir det ett lätt val att börja googla bullerskydd för villa.

Bullerskydd för villa i många olika modeller

Vi monterar kilometervis med bullerskydd för villa varje år, och har ett flertal egna standardmodeller i sortimentet för att snabbt kunna möta våra kunders behov. Det är modeller som vi vet håller för väder, vind och tidens tand, som är snygga och mångsidiga och som vi snabbt kan lämna prisförslag på till de som behöver en offert. Men självklart specialdesignar vi också bullerskydd för både villa, industri och offentlighet och utvecklar ständigt vårt sortiment och våra material.

Specialdesignade bullerskydd

Många gånger passar ett bullerskydd av standardmodell bra, men ibland blir ett specialdesignat bullerskydd det absolut bästa. Vi byggde nyligen en lite annorlunda variant som jag gillar väldigt mycket: modellen ser ut som ett vanligt plank på den nedre delen men har en topp i avvikande färg som gör att det verkligen sticker ut och sätter sin prägel på omgivningen. Jag tänker ofta på det, att det är synd att bullerskydd så ofta glöms bort, byggs med en sorts styvmoderlig kärlek och liksom grånar i färgen när de skulle kunna vara riktiga utsmyckningar som istället lyfter omgivningen. Ett bullerskydd för villa måste absolut inte kännas som en avskärande mur utan kan i högsta grad bli en tillgång!

Våra bullerskydd

I vår webbutik hittar du några av våra bullerskydd för villa, både reflekterande och absorberande bullerskydd. Vill du veta mer eller bolla dina tankar om vilken nytta ett bullerskydd kan göra för din tomt så är du mer än välkommen att kontakta våra duktiga säljare, och du kan enkelt begära en kostnadsfri offert här.Kommentare


bottom of page