top of page

"Den nya grinden låter mig vara privat hemma"

Kristoffer är en aktiv företagare där avståndet mellan arbete och privatliv ibland är väldigt litet – även rent geografiskt. Bostadshuset och företaget skiljs åt av bara en smal gångväg. Med en anpassad grind blev vardagen lättare och trots att han verkar i en pressad bransch kan han känna sig trygg hemma.


- Jag började titta efter en grind för att jag hade ett behov av att skärma av och att få bort obehöriga från platsen. Jag är i en bransch där det kan förekomma hot och därför var det också viktigt för mig med en säker lösning, så att min familj kan vara trygg och mina hundar kan vara lösa på tomten, berättar Kristoffer.


Kristoffer gjorde ett gediget bakgrundsarbete och tittade på flera olika leverantörer och typer av grindar innan valet föll på en hög smidesgrind från Skandinaviska Områdesskydd.


- Jag surfade runt och skickade ut flera förfrågningar. De som svarade snabbt gick jag med, och det var också där jag fick bäst bemötande. Dessutom var min kontaktperson Patrik väldigt förstående för mina önskemål, behov och krav.


Som ofta med större investeringar gjordes en del förändringar innan grinden till sist beställdes. Kristoffer hann byta både modell och mått på grinden, men upplever att all kommunikation gick väldigt smidigt.


-Det var aldrig något strul, jag fick nya ritningar direkt och det var viktigt eftersom vi bor en bit bort och därför valde att montera grinden med hjälp av ett lokalt företag. Det här har varit en helt igenom positiv upplevelse och jag är väldigt nöjd med den lösning som jag fått. Grinden låter mig vara privat hemma och håller det mesta på rätt sida, säger Kristoffer.Comments


bottom of page