top of page

Installatör av grindautomatik, Haninge

Som installatör av grindautomatik besöker du våra kunder och installerar olika grindmotorer, elstängsellarm, styrning och säkerhetsutrustning, såsom kodlås, tidur, gsm, fotoceller och klämskydd. Dina projekt finns främst i norrort, runt Norrtälje och Uppsala.


Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vår automatikenhet gör livet ännu säkrare och smidigare med grindmotorer, passagesystem och staketlarm och nu letar vi efter en positiv, arbetssugen och ansvarstagande kollega till vårt befintliga team om fem personer.

Som installatör av grindautomatik besöker du våra kunder på olika platser och installerar olika grindmotorer, elstängsellarm, styrning och säkerhetsutrustning, såsom kodlås, tidur, gsm, fotoceller och klämskydd. I jobbet ingår viss planering av projekten, att kommunicera med kund och projektledare och att rapportera efter färdigt montage. Du ansvarar för att varje installation utförs fackmannamässigt och på ett sätt som vi kan vara stolta över.


Kravbild

För att lyckas i ditt jobb måste du vara självständig, ordningsam och socialt kompetent. Arbetet kräver mycket koncentration och hög problemlösningsförmåga. B-körkort är ett absolut krav, eftersom du kommer att ha ett flertal kundbesök på olika platser varje vecka, och vi kräver mycket goda svenska- och engelskakunskaper eftersom ditt jobb bygger på kommunikation. Självklart bör du vara intresserad av exempelvis larm, styrning och automatik, men du behöver inte kunna något om grindautomatik idag. Vi lär dig gärna allt du behöver veta - men vi förutsätter att du älskar att ge service, är engagerad och sugen på att arbeta och lära dig.


Är du den vi söker?

Vi tror att du idag är elektriker, svagströmselektriker eller arbetar med någon typ av installation/montage, kanske inom port- eller larmbranschen, men är sugen på att utvecklas och att utmana ditt eget logiska tänkande. Viktigast av allt är att du är pigg på att lära och intresserad! Hos oss får du en varierad arbetsdag där du får ta stort eget ansvar. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling.

Är du den vi söker? Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka! Sök tjänsten senast 25 september 2022. Vi tillämpar löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan, som du märker med "Installatör", till jobb@skandinaviska.nu

Comments


bottom of page