top of page

Lättmonterat viltstängsel

Viltstängsel är hållbart och säkert och används ofta längs vägar för att hålla vilt borta från vägen. Det är också ett av de smidigaste och mest lättmonterade staketen för villaträdgården, och med sitt diskreta utseende passar det nästan överallt.

Viltstängsel för ankor, får, hundar och andra smådjur

Viltstängsel är ett bra områdesskydd för smådjur som ankor, gäss, får eller hundar. Vridknutsnätet har maskor som är mindre nertill vilket gör det extra säkert. Det varmgalvaniserade vridknutsnätet finns i höjderna 1000, 1250, 1500, 1800 och 2000 mm.

Provisoriskt staket

Viltstängsel fungerar utmärkt när man behöver ett staket under en kortare period, eftersom det är både snabbmonterat och kostnadseffektivt. Många av våra kunder vill inte lätta pengar på trästaket eller villastängsel eftersom de bara söker en lösning för att kunna skydda barn och husdjur på tomten under några år, och då rekommenderar vi ofta ett lättmonterat viltstängsel.

Lättmonterat viltstängsel

Viltstängsel är lätt att montera på de flesta ställen och kräver inga maskiner. De impregnerade träpålarna slås mer i marken och nätet levereras på rulle som smidigt rullas ut och fästs mot stolparna med krampor. Ingen spänntråd behövs och nätet är varmgalvaniserat för att stå emot rostangrepp.

Färdiga paket för extra lätt montage

Självklart kan du beställa viltnätet och stolparna för sig, men vill du göra det extra enkelt för dig själv finns våra färdiga viltstängselpaket att beställa i Stängselbutiken. Här ingår allt du behöver för ett lättmonterat viltstängsel.תגובות


bottom of page