top of page

Lagerarbetare med högt driv -TILLSATT

Som lagerarbetare hos oss arbetar du framför allt med plock av ordrar, lastning, lossning och insortering. Hos oss måste du jobba hårt och ta arbetet på allvar, men du har också stort eget ansvar och får en varierad arbetsdag med mycket frisk luft och fysisk aktivitet.


Lagerarbetare med högt driv

Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vi har en stor e-handel med flera tusen artiklar, och vi utför montage i hela Sverige. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling. Inför högsäsongen behöver vi förstärka vårt lager-team och därför letar vi efter en stark, driven och strukturerad ny kollega.


Plock, lastning och lossning utomhus

Som lagerarbetare hos oss arbetar du framför allt med plock av ordrar, lastning, lossning och insortering. Du arbetar utomhus året runt, med tungt och skrymmande material. Trucken är ett viktigt arbetsredskap, men du måste också ha god fysik och arbeta ergonomiskt och metodiskt för att klara jobbet. Periodvis är arbetsdagen väldigt stressig med många avbrott och mycket att hålla reda på samtidigt, och därför måste du tycka om när det händer mycket och vara bra på att hantera ett högt tempo.


Vi har ett väldigt stort produktsortiment och våra följesedlar innehåller många rader att plocka. Du behöver inte kunna något om stängsel eller grindar idag men du måste vara intresserad av att lära dig sortimentet för att kunna plocka effektivt. Dessutom hjälper vi kunder som avhämtar på plats, vilket innebär att vi också ställer stora krav på din sociala förmåga och servicekänsla. Du måste tala flytande svenska och engelska, och pratar du dessutom polska blir vardagen lite lättare för oss. Datorvana och körkort är absoluta krav, och utöver det ser vi gärna att du har truckkort, körkort för släp/trailer och erfarenhet från bygg eller metall.


Är du den vi söker?

Vi tror att du idag jobbar på lager eller med kundservice, men letar efter en friare arbetsplats där du blir sedd och har möjlighet att påverka och utvecklas. På vårt lager tillhör du ett positivt och starkt team på fem personer, och du arbetar ensam eller med en kollega beroende på arbetsuppgifterna.


Hos oss måste du jobba hårt och ta arbetet på allvar, men du har också stort eget ansvar och får en varierad arbetsdag med mycket frisk luft och fysisk aktivitet. Vi har daglig styrning enligt LEAN där vi följer upp arbetet för att hela tiden kunna förbättras, och vi jobbar efter årliga handlingsplaner. Vi är långt ifrån perfekta och har mycket kvar att göra men om du längtar efter en arbetsplats där man hela tiden strävar efter att utveckla och förbättra verksamheten, och där du förväntas vara delaktig i det arbetet, är du kanske den vi söker.


Vi behöver din hjälp redan i mars, så skynda dig att ansöka! Vi tillämpar löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan till jobb@skandinaviska.nu. Vi har flera tjänster ute så var noga med att märka din ansökan med "Lagerarbetare".

Comments


bottom of page