top of page

Motoriserade bommar i vintermörker

När mörkret sänker sig redan på eftermiddagen känns det skönt att sitta inne på kontoret under lysrören. Våra montörer däremot fortsätter att montera och installera i några timmar till, trots att det ibland nästan helt saknas belysning på montageplatsen.

Säkerhet och smidighet med automatiserade bommar

Vi installerar varje år många automatiserade bommar och grindar. För företag handlar valet av automatik ofta om att skapa en säker tillträdeskontroll, medan privatpersoner ofta vill ha en automatisk grind för att förenkla inpassagen till den egna tomten – för visst är det skönt att slippa kliva ur bilen när höstrusket är som värst. Alla typer av styrenheter går att koppla till bommarna, och du väljer själv om öppning ska ske via fjärrkontroll, tidur, kodlås eller annat passagesystem.

Bom City800

I videon nedan har vi monterat en City800, vilket är en automatisk vägbom framtagen för begränsa och reglera trafiken på privata och offentliga områden. Den har en 12 Voltsmotor som garanterar en hög driftsäkerhet även när det är mycket trafik, och öppnas på ca 7 sekunder. Här öppnas bommen med en knapptryckning, och den tillvalda varningslampan blinkar när bommen öppnas och stängs. Extra praktiskt när det är mörkt runtomkring!

Behöver du också en bom? Våra bommar levereras alltid kompletta, och vid leverans är kontrollenheten ansluten till motorn vilket förstås gör installationsarbetet väldigt enkelt. Det enda som behöver göras när bommen levereras är att förankra den på fundamentet, montera dit mottagarklykan och ansluta elen. Beställ din bom direkt i Stängselbutiken, med eller utan montage.
Comments


bottom of page