top of page

Räcken som ramar in och ökar säkerheten

Stängsel och staket syns ju överallt, men tittar man en bit innanför tomtgränserna finns också en hel del räcken: balkongräcken, trappräcken och altanräcken, för att nämna några av de vanligaste.

Olika sorters räcken

Vi monterar många olika typer av räcken. Ofta handlar det om överliggare på stängsel, men vi får fler och fler uppdrag där det som önskas är smidesräcken eller räcken i trä, och sortimentet av produkter som dessa är stort och växer hela tiden.

Räcken för studentbostäder

I Bredäng utanför Stockholm har det byggts nya studentbostäder, och vi fick uppdraget att montera räcken längs loftgångarna. Byggstilen är ganska stram och minimalistiskt, och längs loftgången monterade vi varmförzinkat stängsel direkt mot de vertikala träbalkarna. En överliggare i samma färg ger nätet stadga och nödvändig säkerhet.

Brett sortiment i Stängselbutiken

I vår webbutik har vi räcken i smide, trä och stål i många olika modeller. Här kan du enkelt jämföra priser och få inspiration, vare sig det gäller räcken för balkong, altan eller trappa. Vi lämnar gärna en offert om du vill ha hjälp med montage av ditt räcke.
Comentarios


bottom of page