top of page

Stängsel för förråd

Stängsel är användbart för fler områden än som staket runt villatomter, företag eller parkeringar. Vi använder också stängsel för att bygga säkra källarförråd eller vindsutrymmen, eller för att gränsa av en bit av en uteplats.

Stängsel för förråd

Att använda stängsel för förråd har flera fördelar jämfört med att bygga plank. En stor fördel är förstås att det är lätt att se igenom och därför inte blir så kompakt som det skulle kännas om det var ett täckande plank. Det tar inte så stor plats för ögat. Det är också väldigt kostnadseffektivt och prisvärt, och precis som villastängsel är stängsel för förråd helt underhållsfritt. När det väl är uppsatt behöver du inte göra något mer – det står stadigt i många år.

Grindar för förråd

Kombinera ditt stängsel för förråd med en gånggrind i profiljärn. Enkelgrinden är även den underhållsfri och väldigt prisvärd. Välj mellan fyra färger: svart, mörkgrönt, olivgrönt och varmgalvaniserat. Självklart kan man välja en bredare grind eller dubbelgrind om man behöver få in gräsklippare eller andra stora föremål i förrådet.

Montage av förråd

Just det här förrådet är det ungefär ett år sedan vi monterade men sedan dess har vi gjort flera liknande jobb.Just det svarta nätet passar väldigt bra när man vill ha en lite stramare design, vid nybyggen till exempel.

Köpa nät och montera själv

Om du vill montera stängsel för förråd själv, eller ett helt vanligt villastängsel, kan du kika in i vår webbutik, Stängselbutiken. Här hittar du nät, stolpar, grindar och alla tillbehör som du behöver, till bra priser. Vill du hellre att vi ska montera? Då begär du enkelt en offert här.Comments


bottom of page