top of page

Stängsel på höga höjder

Klassiskt flätverksstängsel är ett oerhört flexibelt områdesskydd som är både prisvärt, säkert och passar i de flesta miljöer. Vi monterar stängsel och staket på en mängd olika platser och är vana vid olika krav och markförhållanden och har sett det mesta, men ibland testas vår kreativitet och kompetens lite extra.


Stängsel som fallskydd i extrem terräng

Under den senaste månaden har vi monterat ca 70 meter stängsel som fallskydd i närheten av Södersjukhuset i Stockholm. Ordet fallskydd säger en del i sig självt – och här pratar vi om riktigt höga höjder. Högt ovanför Sachsgatan, i extremt brant terräng och bergig mark fick vi ta hjälp av en skylift för att komma åt att gjuta för stolpar och sedan hänga nätet.


Montörer med vana

Under åren har vi skaffat oss lång erfarenhet och är vana vid ojämna markförhållanden där stängsellinjen både svänger och behöver trappas upp och ner, och det är i jobb som detta som vi är extra stolta över alla medarbetare – från våra kunniga säljare och montageledare till våra noggranna och kompetenta montörer.


Stängsel för hemma-montage

Inte många montageplatser ser dock ut som denna, och är markförhållandena de rätta är stängsel en relativt lätt produkt att montera. Vi rekommenderar ofta villastängsel till privatkunder som vill ha ett enkelt sätt att gränsa av sin tomt och hålla inne barn och husdjur. I Stängselbutiken kan du köpa färdiga paket med alla detaljer du behöver för att montera ditt eget stängsel, och behöver du hjälp finns vi och våra montörer här för att snabbt, säkert och proffsigt montera åt dig. Be om en offert, det är gratis!Comentarios


bottom of page