top of page

Stängselmontör till servicebilen -TILLSATT

Servicebilen kan vara snabbt på plats för reparationer och mindre montage i Storstockholm, och nu letar vi efter en positiv, arbetssugen och ansvarstagande kollega till vår erfarne servicemontör Stefan.Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Servicebilen kan vara snabbt på plats för reparationer och mindre montage i Storstockholm, och nu letar vi efter en positiv, arbetssugen och ansvarstagande kollega till vår erfarne servicemontör Stefan.


Montör med god fysik och känsla för detaljer

Som montör arbetar du utomhus och med material som stängsel, staket och grindar för villa och industri. Du hämtar och kontrollerar materialet och transporterar det till montageplatsen, där du ensam eller tillsammans med en kollega monterar eller reparerar. I jobbet ingår viss planering av projekten, att kommunicera med kund och projektledare och att rapportera efter färdigt montage. Du ansvarar för att varje montage utförs fackmannamässigt och på ett sätt som vi kan vara stolta över, och därför får du gärna ha erfarenhet av montage sedan tidigare.


Är du den vi söker?

För att trivas på jobbet måste du tycka om att arbeta med kroppen och att vara ute. Du måste vara bekväm i att prata med kunder, andra montörer och projektledare på både svenska och engelska. Montörsjobbet är mycket fysiskt krävande eftersom du handskas med tungt och skrymmande material så det är viktigt att du har en god fysik. Samtidigt kräver jobbet känsla för detaljer och du behöver vara praktiskt lagd för att hitta lösningar när arbetet kräver det. Du måste kunna hantera digitala ärendehanteringssystem och trivas med att jobba efter korta ledtider.

Vi tror att det är bra om du har jobbat med någon typ av montage tidigare, eller byggt mycket på din fritid. Du är lösningsorienterad, trivs med att vara utomhus och att arbeta med kroppen, träffar gärna människor och har koll på det du gör.

Om du letar efter en arbetsgivare där tillväxten är hög och där du kan vara med och göra skillnad så är vi kanske rätt plats för dig. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling.


Sök jobbet

Är du den vi söker? Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka! Sök tjänsten senast 25 februari 2022. Vi tillämpar löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan, som du märker med "Servicemontör", till jobb@skandinaviska.nu


Comments


bottom of page