top of page

Stolt sponsor av Edsbro ryttarförening

Under sommaren gick Edsbro ryttarförenings årliga hopptävling av stapeln, och Stängselbutiken var med som en av sponsorerna.

Stängsel och tillbehör för hästar

Under våren och försommaren har vi successivt utökat Stängselbutikens sortiment av produkter för djur och lantbruk, och stängsel och tillbehör för hästar är förstås en av våra storsäljare. Vi har också fortsatt att utveckla vår egen verksamhet i Norrtäljetrakten, med vårt Norrtäljekontor i fokus.

Edsbro Ryttarförening

Edsbro Ryttarförening är en idéell förening och enligt sina stadgar har till uppgift att främja och företräda ridsporten genom att vara en demokratisk och dynamisk organisation. Klubben tillgodoser alla hästvänners behov inom ridsporten och engagerar såväl yngre som äldre, kvinnor som män. Här får alla möjlighet att delta i föreningens verksamhet och ett nyckelord är öppenhet: alla har rätt att trivas och alla ska känna sig välkomna. Edsbro Ryttarförening arbetar med nolltollerans mot mobbing och osportsligt beteende och satsar på att bli ett föredöme för andra klubbar.

Grattis Emelie och Rufous!

Därför kändes det också extra kul att kunna vara med och sponsra hopptävlingen i Edsbro. 28 ekipage startade totalt, och vinnare av 120-hoppningen – som sponsrades av Stängselbutiken – var Emelie Hillblom och hästen Rufous Tail Jacamar från Jumper Club Enköping.

Grattis önskar alla vi på Stängselbutiken!Kommentare


bottom of page