top of page

Två självständiga stängselmontörer till serviceenheten, Haninge - TILLSATT

Nu behöver vi stärka vår montageorganisation med en servicebil med två erfarna montörer som snabbt kan vara på plats för reparationer och mindre montage i Storstockholm. Vi letar efter dig som är bra på att möta kunder, jobbar snabbt och effektivt och som klarar att ta stort ansvar för ditt eget jobb.

Två självständiga stängselmontörer till serviceenheten Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Nu behöver vi stärka vår montageorganisation med en servicebil med två erfarna montörer som snabbt kan vara på plats för reparationer och mindre montage i Storstockholm. Vi letar efter dig som är bra på att möta kunder, jobbar snabbt och effektivt och som klarar att ta stort ansvar för ditt eget jobb.

Montör med god fysik och känsla för detaljer Som montör arbetar du utomhus och med material som stängsel, staket och grindar för villa och industri. Du hämtar och kontrollerar materialet och transporterar det till montageplatsen, där du ensam eller tillsammans med en kollega monterar eller reparerar. I jobbet ingår viss planering av projekten, att kommunicera med kund och projektledare och att rapportera efter färdigt montage. Du ansvarar för att varje montage utförs fackmannamässigt och på ett sätt som vi kan vara stolta över, och därför behöver du ha erfarenhet av montage sedan tidigare.

Är du den vi söker? För att trivas på jobbet måste du tycka om att arbeta med kroppen och att vara ute. Du måste vara bekväm i att prata med kunder, andra montörer och projektledare på både svenska och engelska. Montörsjobbet är mycket fysiskt krävande eftersom du handskas med tungt och skrymmande material, så det är viktigt att du har en god fysik. Samtidigt kräver jobbet känsla för detaljer och du behöver vara praktiskt lagd för att hitta lösningar när arbetet kräver det. Du måste kunna hantera digitala ärendehanteringssystem och trivas med att jobba efter korta ledtider. Vi vill att du har jobbat med någon typ av montage tidigare, och att du är lösningsinriktad och beredd att ta stort personligt ansvar. Vi tror att du finns inom bygg eller arbetar som montör idag. Du trivs med att vara utomhus och att arbeta med kroppen, träffar gärna människor och har koll på det du gör. Om du letar efter en arbetsgivare där tillväxten är hög och där du kan vara med och göra skillnad så är vi kanske rätt plats för dig. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling.

Sök jobbet Är du den vi söker? Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka! Sök tjänsten senast 15 mars 2021. Vi tillämpar löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan, som du märker med "Servicemontör", till jobb@skandinaviska.nu

תגובות


bottom of page