top of page

Vi är Skandinaviska Områdesskydd

Skandinaviska Områdesskydd startades för snart tio år sen. Då var vi två montörer, båda med bakgrund hos andra företag i branschen, och vi monterade mestadels klassiskt flätverksstängsel för villa och industri. Vår vision handlade redan då om att kunna erbjuda Sveriges bredaste sortiment av stängsel, staket och grindar – vilket är en vision vi fortfarande håller högt.

Skandinaviska Områdesskydd idag

Idag arbetar omkring 40 personer i företaget, och vi gör alla typer av jobb inom områdesskydd: villastängsel, industristängsel, bullerplank, trästaket, palissader, idrottsplatser, paneler mm.  Vi säljer också material för montage av områdesskydd genom vår nätbutik Stängselbutiken, och arbetar aktivt med att hela tiden förbättra både vårt produktsortiment och våra arbetsmetoder. Genom åren har Skandinaviska Områdesskydd utfört fler än 5000 stora och små montagejobb och vi kan med stolthet presentera företaget som en komplett totalleverantör av stängsel, nät, stolpar, staket, grindar, automatik och bullerskydd.

Gemenskap och ansvar får företag att växa

Hos oss på Skandinaviska Områdesskydd är gemenskapen stor, och vi vill vara ett företag där allas röster får höras. Vi tror nämligen att om man som anställd får en chans att ta ansvar för sitt eget jobb och påverka sina arbetsförhållanden så blir resultatet så mycket bättre! Därför jobbar vi i mindre team och är noga med rapportering och återkoppling för alla jobb vi gör. Vi har speciellt utarbetade system för att säkerställa att alla montage utförs korrekt och med hög kvalitet hela vägen från offert till färdigt montage.  Vi sätter stolthet i vår smidighet och effektivitet: att anlita Skandinaviska Områdesskydd ska alltid kännas tryggt och enkelt.Comments


bottom of page