top of page

 

E-handel

Stängselbutiken är vår egen e-handel, där vi erbjuder privatpersoner och företag möjligheten att köpa proffsmaterial till bra priser. Vi har ett stort kontaktnät med flera av Europas ledande leverantörer och jobbar aktivt med hela vårt sortiment för att hela tiden kunna säkerställa både en bra produktion och hög kvalitet. Bland våra leverantörer finns Wisniowski, Q-railing, Gallagher, Locinox, Tau och Organowood.

 

Du ska veta vad det kostar

Vi tycker att transparens och tillgänglighet är viktigt, och därför bjuder vi på så mycket information som du behöver för att kunna genomföra din köp och känna dig trygg med det du köpt. Det betyder att vi är tydliga med priser, till exempel. Större delen av vårt sortiment kan du se priset på från start och du behöver inte be om en offert för att avgöra om prisbilden är rätt för dig. Du kan alltså lägga en tio meters skjutgrind direkt i din varukorg, om det är en sån du behöver. Bra, eller hur?

Enkelhet i  alla led

En annan viktig del när vi byggt vår e-handel har varit att göra det enkelt att handla rätt, även om du inte kan så mycket om det du köper. Därför har vi satt ihop färdiga paket där alla detaljer ingår, så att du inte ska behöva tänka på hur många popnitar och sträckskruvar du behöver till ditt stängsel. 

Rättvisa fraktkostnader

Vi jobbar också med flexibla fraktavgifter, eftersom vi vet att tungt och skrymmande material är både kostsamt och krångligt att skicka. För våra vanligaste produkter är frakten inräknad, men i andra fall ser vi till att du betalar precis det frakten faktiskt kostar. Vi gör helt enkelt en beräkning av just din orders vikt och volym, till just ditt postnummer. På så sätt betalar du aldrig mer än det frakten faktiskt kostar - och om det passar dig bättre så går det bra att hämta din order själv på vårt lager i Haninge. 

Flera betalmöjligheter 

När du handlar hos oss kan du välja mellan att betala med kort eller faktura, men du kan också betala på plats om du hämtar din order. Vi vet att stängsel, staket och grindar är en stor investering för de flesta, och därför kan du också välja att delbetala din order genom Klarna. Som företag kan du leasa flera av våra produkter i samarbete med Ikano bank.

Välkommen till oss - vi ger människor trygghet.

bottom of page