top of page

Jobba hos oss

Vi är ett företag som växer snabbt, och som värdesätter personal som vill vara med och växa med oss. Om du trivs bäst där allt är som det alltid har varit, där någon annan säger till dig hur varje problem ska lösas eller där alla dagar är lika är vi kanske inte rätt arbetsgivare för dig, men om du längtar efter en arbetsplats där det alltid händer något, där vi vet att vi kan bli bättre och arbetar aktivt med det och där du får ta stort eget ansvar i både din egen tjänst och i företagets förbättringsarbete – ja, då är vi kanske menade för varandra.

Skandinaviska Områdesskydd har kontor i Stockholm, Norrtälje och Göteborg. Här jobbar säljare, projektledare, montörer, ekonomipersonal och e-handelsteam med målet att göra det lätta att välja rätt för varje kund. Vi påverkar varandra, vi hjälper varandra och vi lär av varandra.

Vi har ett stort produktsortiment och kunder från hela Sverige, med olika krav, behov och förväntningar. Bitvis är arbetet mycket stressigt, och för vissa fysiskt tungt. Det krävs en stor dos nyfikenhet, grym känsla för service och kommunikation och ett strukturerat arbetssätt för att lyckas, men har du de bitarna på plats får du en omväxlande arbetsplats där stor möjlighet till utveckling finns.

Du hittar de lediga tjänster vi har just nu här nedan. Men du – om du är montör eller installatör tar vi gärna emot din spontana ansökan ändå. Berätta lite om dig själv, vad du gjort tidigare och på vilket sätt du tror att just du kan hjälpa oss i vår resa framåt.

bottom of page