top of page

 

Montage

Vi åtar oss totalentreprenader i alla storlekar. Bland våra kunder återfinns allt ifrån kommuner och byggföretag till bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Vi arbetar med professionella montörer som utbildas kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid att hålla konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten, och håller en genomgående hög servicenivå med effektiv planering och snabba leveranser på våra anläggningar. Våra servicebilar är fullt utrustade för att lösa alla problem som kan uppkomma direkt på plats och vi har egna maskiner som behövs för att genomföra de projekt vi åtar oss.

Montage och installation

Utöver montage och försäljning av stängsel och staket utför vi nyinstallationer av automatiska bommar och grindar samt servar och reparerar automatiska produkter av alla fabrikat. Vi kan även hjälpa er med förmånliga serviceavtal. Vi är också återförsäljare och installatör av Troax produkter: behöver du byta ut eller nyinstallera källar- och vindsförråd eller maskinskydd så kan vi hjälpa dig med en helhetslösning. Vi bygger även altaner, trädäck och uteplatser. Tack vare bra inköpskanaler och pålitliga leverantör kan vi erbjuda altanbyggnationer utöver det vanliga. Vi löser allt: altan, räcken, förvaring och belysning med mera.

Fasta priser

Ingen gillar obehagliga överraskningar. Vi vet av egen erfarenhet att det finns mindre nogräknade företag som lämnar ett pris som under arbetets gång plötsligt stiger. Vi lämnar fast pris på allt montage, och vi håller det. Det gör att du vet exakt hur mycket ditt bygge kommer att kosta och du slipper höra ursäkter om hur och varför priset har gått upp. Vi specificerar gärna utförligt vad vi gör och hur mycket det kostar. Välkommen att begära en kostnadsfri offert hos oss.

Montering stängsel
Installation stängsel
bilar-skandinaviska.jpg
bottom of page