top of page

Vill du ha en offert?

Oavsett om du behöver vår hjälp som privatperson eller i din yrkesroll så kan vi erbjuda både material av hög kvalitet och montage av riktiga proffs. Vi monterar det mesta inom områdesskydd och våra montörer har lång erfarenhet och följer Sveriges Stängselentreprenörers Förenings riktlinjer för montage. Vi monterar snabbt, snyggt och säkert.

Snabbaste sättet att få en offert är att fylla i formuläret här nedan. Då hamnar ditt ärende rätt in i vårt offertsystem och fördelas till den person som kan hjälpa dig bäst och snabbast. Vi behöver sällan besöka montageplatsen för att kunna ge ett första prisförslag, och vi kontaktar dig om vi behöver kompletterande uppgifter. Vanligtvis har du din offert inom några dagar.

Vad händer sen då? När du fått en offert som du vill gå vidare med besöker vi oftast (men inte alltid) montageplatsen för avsyning, utmärkning och eventuell justering av offerten, innan vi planerar in ditt jobb. Väntetiden för montage varierar kraftigt under året, så var gärna ute i god tid.

Bor du i Stockholmsområdet och har staket eller grindar som behöver lagas? Då kan vår servicebil ofta hjälpa dig med kort varsel. Här får du kontakt med Servicebilen.

Fungerar inte din anläggning som den ska, eller behöver du boka tid för service? Här får du kontakt med automatikservice.

bottom of page