top of page

 

Stängsel och stålstaket

Ett stängsel kan se ut på många sätt. Ofta är det ett klassiskt flätverksstängsel som avses – det vi ser runt skolor och förskolor, och som i folkmun gärna kallas Gunnebostängsel. Andra vanliga stängsel är det gröna, plastbelagda Eurofencenätet och det galvaniserade viltstängslet som bland annat sträcker sig längs med våra landsvägar. Stängsel har flera viktiga funktioner: att hålla inne (förskolebarn och husdjur till exempel), att stänga ute (obehöriga och vilda djur till exempel) och att avskräcka (från inbrott eller skadegörelse). Det är ofta en kostnadseffektiv lösning som går snabbt att montera och är enkelt att reparera.

Även stålstaket finns i flera olika utföranden. Det exklusiva smidesstaketet är en variant, som finns i en stor mängd olika modeller och kan anpassas på många olika sätt. Smidesstaket är ett förhållandevis dyrt områdesskydd men samtidigt är det helt underhållsfritt och med ett noga kontrollerat rostskydd håller det garanterat under en lång, lång tid. Stålnätspaneler, palissader och modulstaket och sektionsräcken är andra typer av stålstaket som monteras i färdiga sektioner och som har mycket hög säkerhet.  

Vi hjälper till med både projektering och montage av alla typer av stängsel och stålstaket, i såväl privata som offentliga miljöer. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en bra lösning för just dina behov.

bottom of page