top of page

 

Vi ger människor trygghet

För oss är trygghet viltstängslet längs landsvägen, grinden vid förskolan, räcket vid busshållplatsen, staketet som gör det möjligt att släppa barnen med blicken för en kort, kort stund. Tryggheten är viktig: när vi är trygga kan vi ägna oss åt allt det som är värdefullt i livet.

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av automatik och passagesystem.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 7000 montage runt om i landet. I vår e-handel Stängselbutiken har vi ett stort utbud av produkter från världsledande leverantörer, för att du som kund också ska kunna montera själv med samma höga kvalitet.

Våra kunder är alltifrån privatpersoner till storföretag, och det ger oss både erfarenhet och perspektiv. Hos oss är dina behov viktiga och målet med varje projekt är att förstå och tillgodose dem. När vi hittar rätt lösning blir din vardag enklare, effektivare och tryggare.

IMG_1207.jpg

Ladda ner våra styrdokument:

bottom of page