top of page

 

Entreprenad

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd, och vi utför totalentreprenader i alla storlekar. Vår kompetens går långt utanför stängsel och staket: vi bygger bullerskydd, monterar glasräcken, uppför smidesstaket och installerar automatiska bommar, pollare och grindar. Sedan starten 2005 har vi utfört fler än 7000 montage, och bland våra kunder finns såväl kommuner och byggföretag som bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

 

All entreprenad planeras och leds av våra duktiga projektledare, och vi tar kvalitet på stort allvar. Alla montageplatser ser olika ut och har olika förutsättningar att ta hänsyn till, men vi utför alla montage enligt branschstandard. Våra montörer är väl insatta i de regler och rekommendationer som tagits fram av Sveriges Stängselentreprenörers Förening eftersom vi vet att noggrannhet lönar sig. Vi har kontinuerlig utbildning i både arbetsmiljö och montage, och arbetar i team med fullt utrustade servicebilar. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Norrtälje för att komma så nära varje projekt som möjligt.
 

Precis som många andra tycker vi om att säga att vi är serviceorienterade och pålitliga, men för oss är det mycket mer än ord och det är vi övertygade om att du som kund märker i all kontakt med oss. Oavsett vem du är så kommer vi att lyssna på din idé och göra allt för att förstå den, vi kommer att ge dig de tips och råd vi kan utifrån vår långa erfarenhet, och vi kommer att hjälpa dig att ta rätt beslut i de investeringar du står inför. Vi sätter en ära i att vara tillgängliga och att vara raka och tydliga i vår kommunikation, så att du som kund alltid känner dig insatt och trygg. Självklart levererar vi det vi säger att vi ska leverera - vilka vore vi annars? 

bottom of page