Material

Ett områdesskydd är en stor investering för de flesta, och därför är det viktigt att kvaliteten är hög så att din investering verkligen håller i många år. När vi monterar gör vi det med riktigt bra och kvalitetskontrollerat material, och en del av vår affärsidé har länge varit att du som monterar själv också ska kunna välja ett material med proffskvalitet. Därför säljer vi samma material som vi själva monterar.

Vi vill också att det ska vara lätt att välja rätt, och därför har vi skapat en e-handel med mycket information och total transparens  vad gäller priser. När du kan se priset på en gång blir det lättare att göra rätt val, både i förhållande till andra produkter och till den egna budgeten. Därtill erbjuder vi en riktigt kompetent kundsupport: vi svarar snabbt i telefon och på mail, och delar gärna med oss av den kompetens vi byggt upp genom åren.

Vi har varit i branschen länge och vet att material som kan se precis likadant ut i själva verket kan ha helt olika egenskaper, hållfasthet och livslängd. Det finns många faktorer som påverkar kvaliteten på till exempel ett stängsel: trådkärnans tjocklek, plastbeläggningen, godsets rostskydd och grovhet, pulverlackens sammansättning och detaljernas rostskydd. Allt det är faktorer med stor betydelse, och det som avgör om ditt stängsel ser gammalt och trött ut redan efter ett par år eller om det fortsätter att se lika snyggt ut efter tio år.

 

Telefonväxel

08-500 11 530

E-post

Skandinaviska områdesskydd

Kilowattvägen 12, 136 44 Handen

Följ oss

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln
  • YouTube - svarta cirkeln

Företag

Serviceavtal

Produkter

© 2020 Skandinaviska områdesskydd