top of page

Säljchef med ansvar för marknadsföring -TILLSATT

Vi söker en erfaren, motiverad och trygg säljchef som kan hjälpa vår försäljningsavdelning att växa och utvecklas, och samtidigt ansvara för vår marknadsföringsstrategi.


Vi söker en erfaren, motiverad och trygg säljchef som kan hjälpa vår försäljningsavdelning att växa och utvecklas, och samtidigt ansvara för vår marknadsföringsstrategi. Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar, och hos oss har vi högt i tak, fokus på utveckling och en familjär känsla. Sedan våren 2021 ingår vi i den snabbt växande koncernen Vestum.


Ansvar och arbetsuppgifter

Som försäljningschef jobbar du nära vår vd, med ansvar för hela försäljningsavdelningen med idag 11 medarbetare fördelade på montageförsäljning och e-handel. En mycket viktig del i ditt jobb är att sätta mål och coacha medarbetarna, och att följa upp och analysera arbetet på såväl individ- som gruppnivå. Du tar fram och förbättrar de processer och rutiner som behövs för att vi ska kunna växa med ökande kvalitet, och ser till att alla förstår och har rätt förutsättningar att följa dem. Visst arbete med att ta fram strategiska partnerskap med kunder ingår också i rollen.

I din tjänst kommer du också att ansvara för vår marknadsföringsstrategi, inklusive uppföljning och analys. Du tar fram vår marknadsföringsplan efter budget och med utgångspunkt i vårt DNA, men har stöd av både externa och interna resurser i utförandet.


Vi tror att…

· Du är utbildad inom sälj och har erfarenhet som säljchef

· Du har både erfarenhet och intresse av ledarskapsfrågor och coachning, och förstår hur du i din roll påverkar andras produktivitet och välmående.

· Du är van att budgetera, sätta mål, samla in data och analysera resultat

· Du har intresse för marknadsföring, med tyngdpunkten i digital marknadsföring (SEM, SEO och sociala medier)


Är du den vi söker?

Vi tror att du arbetat som säljare och säljchef under några år, med grymma resultat. Kanske är du sugen på att tillhöra en växande organisation där du verkligen får känna att du har möjlighet att påverka, både företagets lönsamhet och många personers vardag? Kanske har du också ett intresse för marknadsföring och tycker att det vore spännande att själv få ta ut riktningen för dina säljare?

Om du letar efter en arbetsgivare där tillväxten är hög och där man hela tiden strävar efter att utveckla och förbättra verksamheten är vi kanske rätt för dig!

Välkommen med din ansökan som du märker med ”Säljchef” till jobb@skandinaviska.nu, senast 20 mars.

bottom of page