top of page

Byggramar i ny modern modell

Byggstängsel är ofta en nödvändighet för att upprätthålla en tillräcklig säkerhet kring byggen, evenemang eller tillfälliga arbetsplatser. Byggramarna är enkla att montera och kan efter användning monteras ner igen, förvaras och återanvändas.

Byggramar som skydd

Byggramar ska skydda förbipasserande från att hamna på fel plats, men också ge möjlighet att på ett tryggt sätt förvara maskiner och annan utrustning på insidan av stängslet. Tillsammans med mobila gång- och körgrindar kan du med byggstängsel effektivt reglera all passage.

Roundtop – ett modernt byggstängsel

Vi lagerhåller flera modeller av klassiska byggramar, och kan nu även erbjuda den moderna modellen Roundtop. Roundtop byggramar har rundade kanter som ger ett mjukare intryck. Därför passar den extra bra där byggramarna ska stå en lite längre period, tycker vi. Dessutom finns våra kör- och gånggrindar med samma rundade topp, vilket gör det ännu snyggare.

Köp färdiga paket eller sektioner styckvis

Hos oss kan du beställa byggstängsel metervis, och på så sätt slipper du fundera över hur många sektioner och hur mycket detaljer du behöver. Vi tycker att det ska vara enkelt att beställa och därför har vi satt ihop färdiga paket med byggramar som innehåller allt du behöver, och du betalar ett och samma meterpris oavsett hur lång sträcka du behöver. Beroende på vilken modell av byggstängsel du väljer så ingår fötter i gummi eller betong, samt alla kopplingsöglor som du behöver för att montera
Comments


bottom of page