top of page

Chaufför för kranbil och slagmaskin -TILLSATT

Med vår 17 tons banddrivna slagmaskin kan vi utföra även stora montage snabbt, och nu söker vi dig som vill styra den 4 ton tunga slaghammaren.


Skandinaviska Områdesskydd hjälper företag och privatpersoner till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Med vår 17 tons banddrivna slagmaskin kan vi utföra även stora montage snabbt, och nu söker vi dig som vill styra den 4 ton tunga slaghammaren.


Vi söker en chaufför med CE-körkort och gärna maskinkort. Med vår kranbil kör du ut slagmaskinen till våra montageplatser. Du lastar av och på maskinen från trailern, etablerar maskinen och slår hålen åt våra montörer. När slagmaskinen inte har jobb kör du ut materialleveranser med kranbilen. Du utgår från vårt lager i Haninge men kan behöva arbeta på annan ort någon eller några dagar per månad.

Slagmaskinen och kranbilen är viktiga pusselbitar i vår organisation och därför söker vi dig som också kan ta hand om dem på ett bra sätt. Vi vill att du är tekniskt lagd med god förståelse för hydraulik, att du har ett säkerhetstänk och att du är stolt över det du kan och gör.


Krav

  • C/CE-körkort

  • Yrkesbevis för fordonsmonterad kran (över 3500 kg)

  • Svensk medborgare

  • Ostraffad

Är vi rätt för varandra?

Om du letar efter en arbetsgivare där tillväxten är hög och där du kan vara med och göra skillnad så är vi kanske rätt plats för dig. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling.


Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka! Sök tjänsten senast 10 november 2022. Vi tillämpar löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Välkommen att göra din ansökan på bit.ly/slagmaskin

Comments


bottom of page