top of page

FlexyKey - framtidens nyckel

Med FlexyKey och din mobiltelefon kan du enkelt öppna och få larm från grindar, dörrar och bommar, och du slipper hantera nycklar, passerkort och krångliga koder. Genom att lägga in ett kortnummer i mobilen kan du snabbt låsa upp exempelvis bommen till campingen eller grinden till din uppfart, och möjligheten att agera på distans kan spara mycket tid. Du sköter administrationen direkt på webben och kan göra ändringar på distans.

FlexyKey är enkel och ekonomisk

FlexyKey är enkelt att använda, och mycket säkert. Du behöver inte kunna mer än att ringa ett vanligt samtal, och det är bara behöriga användare som kan styra enheten. Du monterar FlexyKey i närheten av den applikation du vill styra och ett webb-baserat administrationsverktyg gör det lätt att programmera och administrera enheten. För att kunna använda FlexyKey behövs sedan bara ett GSM-abonnemang, eller ett fungerande refillkort. Enheten har i så fall inbyggda funktioner som meddelar när kortet behöver fyllas på. GSM-upplåsningar med nummerpresentation är avgiftsfria, vilket bidrar till en väldigt låg användarkostnad.

Med säkerhet i fokus

Säkerheten är hög. Bara utvalda telefonnummer kan ändra inställningarna i enheten, och det går snabbt och enkelt att ta bort användare ur systemet. Det går att lägga till PIN-kod för ytterligare skydd, och all aktivitet lagras i en logglista så att det går att kontrollera vilka användare som varit aktiva. Det är särskilt praktiskt för verksamheter där många nycklar finns i omlopp, eftersom hanteringen blir betydligt lättare och mer säker. Programvaran är utvecklad och tillverkad i Sverige.

Programmeringsmöjligheter

Du kan programmera FlexyKey även på distans, via befintlig webb-applikation. I enheten finns en veckokalender där automatiska öppnings- och låstider finns sparade, och en veckokalender för blockering av uppringning vissa tider.

Läs mer om våra olika styrenheter för grindmotorer och beställ FlexyKey i Stängselbutiken.Comments


bottom of page