top of page

Glasräcken för altan, veranda och balkong

Glasräcken för altan, balkong och veranda är oerhört efterfrågat just nu, och vår gissning är att trenden håller i sig eftersom glas är både hållbart, säkert och lättmonterat. Därför är vi väldigt glada över vårt nya samarbete med en av Europas ledande företag inom glasräcken. Q-railing är en av världens mest dynamiska och snabbväxande leverantörer av räckessystem.

Fördelarna med en etablerad leverantör

Q-railing är ett stabilt företag som funnits i över 30 år, och de står för design, innovation och säkerhet. Med en stor leverantör i ryggen kan vi erbjuda våra kunder det absolut senaste inom räckessystem, och samtidigt veta att räckena är testade enligt hårda standarder för att hålla absolut högsta säkerhet. Som exempel kan jag nämna att många leverantörer säljer glas med en tjocklek på 8,76 mm, medan Q-railing som standard levererar glas med tjocklek på 12,76 mm eftersom egna tester visar att tunnare glas inte håller säkerheten där det föreligger fallrisk. Ett extremt brett sortiment gör det dessutom möjligt att detaljer i stål för många olika förutsättningar: inomhus, utomhus med högre rostbeständighet, spegelpolerat stål och till och med marint stål.

Glasräcken för altan i Stängselbutiken

Först ut i vår webbutik Stängselbutiken är det moderna och mycket populära stolpfria räcket Easy glass, och det smidiga och lättmonterade Q-glass för inomhus- och utomhusbruk. Du kan köpa färdiga paket där alla detaljer ingår, eller själv plocka ihop det du behöver från lösa tillbehör. Precis som med alla andra produkter i Stängselbutiken väljer vi att vara tydliga med våra priser, så att du som kund så enkelt som möjligt ska få en uppfattning om kostnaden för just det räcke som du är intresserad av. Våra glasräcken hittar du i kategorin Räcken i Stängselbutiken. Behöver du hjälp är du alltid välkommen att kontakta våra kunniga säljare, som kan hjälpa dig att hitta den produkt som passar just dig bäst och ge tydliga tips och råd. Välkommen!Comments


bottom of page