top of page

Klassiska grindar av aluminium

Villagrinden är ingången till privatlivet och det absolut första intrycket av hemmet. För många är den vita trägrinden en symbol som ger viktiga signaler om bostaden och de som bor där: den är jordnära, klassisk, lantlig, välkomnande och personlig.

Klassiska grindar av aluminium

Samtidigt drar sig många för att skaffa en trägrind, i tron att den innebär en massa underhåll, är dyr eller kanske knepig att bygga. Så behöver det dock inte vara, och den senaste tiden har det blivit alltmer populärt med trägrinds-imitationer tillverkade i aluminium, vilket garanterar en grind med betydligt högre livslängd än samma grind tillverkad i trä. Klassiska grindar i aluminium som ger samma känsla som trägrinden men med bättre hållbarhet, helt enkelt. Ett extra plus får den här typen av grindar eftersom de passar med så gott som alla typer av områdesskydd, vare sig det är villastängsel, trästaket, plank eller viltnät.

Trägrindsimitationer med lång livslängd

I Stängselbutiken hittar du flera modeller av grindar i träimitation. Duvnäs och Ulfshyttan är båda kopior av klassiska trägrindar från förr, men helt utan trägrindens begränsningar. Det är vanligt att trägrindar börjar hänga och kräver underhåll, men den här typen av grindar är stabila och pulverlackad för extra lång livslängd. Grindarna är en dryg meter höga och finns i flera bredder, och när du beställer hos oss får du en komplett grindlösning där alla detaljer du behöver för installation ingår: grindblad, ingjutningsfundament, justerbara stolpar, installationsanvisning och support.


Lantliga grindar som passar många

Självklart kan vi också hjälpa till med montaget. Under våren har vi monterat upp flera klassiska grindar av aluminium, bland annat modellen Ulfshyttan. Nedan ses en kombinerad gång och körgrind som ger ett varmt välkomnande till villatomten. Ytterligare en grind med lika breda grindblad monterades som komplement till det i övrigt väldigt lantliga staketet, och visst passar det bra?Commentaires


bottom of page