top of page

Nytt showroom under uppbyggnad!

Det är många som gärna vill klämma och känna, jämföra och fundera en stund innan man kan fatta beslut, och tidigare har vi tagit emot kunder på vårt lager i anslutning till huvudkontoret. Nu jobbar vi dock hårt med att färdigställa vårt showroom, där vi kommer att kunna visa stora delar av vårt sortiment under bättre premisser.

Showroom i tre delar

Vårt showroom kommer att bestå av tre delar. En inomhusdel för privatmarknaden, en del för industri och en utomhusdel. Inomhussektionen för privatkunder har flera olika smidessektioner att känna på, med olika färger, modeller och tillval. Här finns också smidesräcken, trästaket och hundgårdar. Vi visar också grindmotorer, grindar och grindlås här. På industridelen är det industristängsel, pallisader och stålnätspaneler som gäller, och utomhus kommer kunder att kunna se flera modeller av bullerplank, villastängsel, viltstängsel och trädgårdsstängsel. Här visar vi också garageportar.

Välkommen att besöka oss

Vi jobbar för fullt och hoppas bli klara inom ett par veckor, så att vi kan hälsa nya och gamla kunder välkomna på ett besök. Har du specifika frågor kan det vara bra att ringa innan, för att vara säker på att vi har personal på plats som kan ge dig svar, men annars är du välkommen hit under normala kontorstider, än så länge. Vi finns på Kilowattvägen 12 i Haninge.Yorumlar


bottom of page