top of page

Ordningsam, självständig och polsktalande? Bli montageplanerare hos oss!

Vi bygger om vår montageorganisation för att bättre kunna möta både montörernas och kundernas behov. Därför söker vi en strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ montageplanerare som kan etablera en riktigt stabil montageavdelning.


Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vi har varit i branschen i 17 år, och nu bygger vi om vår montageorganisation för att bättre kunna möta både montörernas och kundernas behov. Därför söker vi en strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ montageplanerare som kan etablera en riktigt stabil montageavdelning.


Om tjänsten

Vår montageorganisation består av 30 duktiga montörer, åtta serviceglada projektledare och en engagerad produktionschef. Som montageplanerare lägger du schemat för samtliga montörer utifrån underlag från våra projektledare. Du ser till att all information finns för att montörerna ska kunna starta upp, att rätt kompetenser finns på rätt plats, och att våra maskiner bokas och används på ett effektivt sätt. Du stämmer av att tidsplaner hålls, och återkopplar till kunderna och montörerna om du behöver flytta om i planeringen. Utöver det håller du koll på tidrapporter och utvärderar projektens ekonomi. Det här är ett väldigt självständigt arbete och du är ensam i din roll, men du har bra digitala systemstöd och kunniga kollegor


Är du den vi söker?

Du är förstås en stjärna på planering! Du älskar ordning och reda, vågar stå för dina beslut och slutför alltid det du påbörjat. Dessutom förstår du att ditt jobb handlar om att underlätta vardagen för både montörer och kunder, och du uppskattar att få göra just det. Att planera om när förutsättningarna ändrats är inget du grämer dig över – det är ju ett sätt att bli ännu bättre! Många av våra montörer pratar polska och därför ser vi helst att du gör det också.


Vi vill att du:

  • Har körkort B

  • Talar och skriver svenska, engelska och polska

  • Har förståelse för bygg/mark/konstruktion, även om den är på hobbynivå

Vårt erbjudande

Vi ger dig en spännande resa i en organisation som växer, där det ständigt är något på gång och där din röst räknas. När vi bygger om vår montageorganisation får du vara med att forma den från grunden, och ditt arbete kommer verkligen att göra skillnad för många personer.


Vi har en familjär arbetsplats med många skratt och gemensam kafferast varje dag. Vi ställer höga krav på oss själva, men prestige tror vi inte alls på. Här är det snabba beslutsvägar och många nya idéer, och vi hoppas att du också vill vara med och bidra med just dina erfarenheter och idéer.


Sök tjänsten

Välkommen att maila din ansökan till jobb@skandinaviska.nu

Opmerkingen


bottom of page