top of page

Smidesstaket anpassat för svår terräng

Ibland kommer det in jobb som verkligen ställer krav utöver de vanliga på såväl våra montörer som montageledaren. Ett av våra senaste projekt har handlat om att montera en längre sträcka smidesstaket i väldigt kuperad och sluttande terräng.

Smidesstaket i lutande sektioner

Den aktuella tomten bestod till stor del av berg som sluttade kraftigt ner mot vatten, och smidesstaketets sektioner fick därför specialbeställas för att passa både bredden och lutningen. Trots måttbeställda sektioner är det ett ordentligt jobb att montera smidesstaket i sådan här terräng: marken är svårmanipulerad och smide är tungt att arbeta med. Resultatet är dock något utöver det vanliga och en riktigt lyxig inramning av en häftig tomt.

Många möjligheter med smidesstaket

Smidesstaket är ett väldigt anpassningsbart områdesskydd, eftersom det går att måttbeställa för att passa exakt där det ska monteras. Det finns dessutom i en mängd olika modeller, och kan anpassas med olika typer av stolpar, toppar och grindar. Fortfarande är svart den vanligaste färgen på smidesstaketen, men grått och vitt blir allt vanligare och faktum är att smidesstaketen kan pulverlackas efter hela RAL-skalan. Kanske ett gult smidesstaket till påsk?

Comments


bottom of page