top of page

Smidesstaket med utsikt över Stockholm

Smidesstaket är ett av de absolut vackraste och prestigefulla områdesskydden, och för många är det ett självklart val när behovet av områdesskydd finns.

Smidesstaket för ökad säkerhet

Vi har nyligen avslutat ett projekt på taket till Hilton i Stockholm, där vi monterat ett riktigt snyggt smidesstaket för ökad säkerhet. Vi fick förfrågan för ett par månader sedan, eftersom ägarna ansåg att deras befintliga staket var för lågt vilket innebar en risk för att deras besökare skulle ramla ner på den hårt trafikerade Centralbron under. Särskilt under sommaren rör sig många turister och ungdomar uppe på taket.

Snabbt montage

Tillsammans med beställaren tog vi fram ett förslag på ett högre smidesstaket i palissadmodell, med en annorlunda topp som ytterligare stärker säkerheten genom att göra det svårare att klättra över. Flera sektioner specialbeställdes för att få till exakta mått med rätt trappningar. Vi använde det gamla staketets fästningar för att få en bra stabilitet, och kunde avsluta arbetet på bara två dagar.Stabil konstruktion med stor flexibilitet

Smidesstaket är oerhört stabila i sin konstruktion, men är på samma gång väldigt flexibla som områdesskydd eftersom det är möjligt att specialbeställa så att måtten blir exakta. Dessutom finns det i en mängd olika modeller med raka, konvexa och konkava överkanter, med möjligheten att ytterligare öka det personliga inslaget genom att välja toppar på profilerna. Smidesstaket är hållbara och åldras utan några krav på underhåll, och tillsammans med gånggrindar eller körgrindar i smide bildar de ett stängselsystem som verkligen lyfter sin omgivning.

Smidesstaket hemma

Smidesstaket kan du montera själv, men det är ganska tungt arbete och många gånger är det bra att konsultera någon som har vana av just smidesstaket för att få bästa resultat. På smidesstaket.nu hittar du alla modeller vi har i sortimentet (över 70!) och få inspiration och hjälp med att planera ditt smidesstaket, och i Stängselbutiken kan du köpa smidesstaket och smidesgrindar för hemleverans. Vi lämnar gärna en offert om du redan vet vad du vill ha. Välkommen till oss!
Comments


bottom of page