top of page

Special: Slaggrind med motor

Vi monterar varje år många grindmotorer på slaggrindar, men oftast på grindar som har lika breda grindblad på båda sidor. När grindbladen är olika breda för det med sig en viss problematik, om man vill att de ändå ska öppnas samtidigt. Men det går att lösa – förstås!

Gånggrind och körgrind

För några dagar sedan monterade vi en lite speciell slaggrind med motor i Hagaparken i Solna. Grinden är totalt 3,90 sm bred, men som syns på bilderna består den av ett bredare grindblad och ett mindre brett. Det mindre grindbladet går på årsur och fungerar som gånggrind under dagtid, medan den bredare är till för biltrafik. På dagtid är alltså gånggrinden öppen för besökare i parken, medan den övrig tid är låst. Med hjälp av vana installatörer kan motorn se till att öppningen av båda grindbladen synkas.

Slaggrind med motor – Easy Kit

Easy är en driftsäker länkarmsmotor som är anpassad för vårt svenska klimat och som erbjuder ett stort utbud av tillbehör för att möta alla typer av behov. Oftast används Easy till grövre grindstolpar och lite rejälare villagrindar – vi rekommenderar denna motor om grindstolparna är bredare än 125x125mm. Alla typer av styrenheter går att koppla till Easy, och du väljer själv om öppning ska ske via fjärrkontroll, tidur, kodläsare eller via annat passagesystem.

Vi monterar

Easy grindmotor är enkel och snabb att installera, vilket ger god totalekonomi. Vi åtar oss kompletta installationsarbeten där vi är din enda kontakt, och vi ansvarar för såväl materialleverans, installation, kvalitetssäkring och om så önskas serviceavtal. Fråga oss gärna om du vill veta mer om vilka möjligheter en grindmotor kan ge, och se hela vårt sortiment av grindmotorer i Stängselbutiken. Här kan du enkelt jämföra funktioner och priser, och begära en kostnadsfri offert för montage av din slaggrind med motor.




Commentaires


bottom of page