top of page

 

Villa och trädgård

Vardagen rullar fort för många och behovet av en trygg och stilla plats i hemmet är stort. Vi kan hjälpa dig som privatperson att skapa en säker plats för familjen, där du kan låta barn och husdjur vara ute i trädgården utan oro för att de ska försvinna och där dina rosor får växa ifred från hungriga rådjur. Hos oss hittar du smidesstaket, villastängsel, viltstängsel, trästaket, spaljéer och mycket, mycket mer. Har du en egen idé som du vill förverkliga? Då är sannolikheten ganska stor att våra duktiga montörer kan göra just det.

Vi kan också hjälpa dig med altanräcken, balkongräcken och trappräcken i smide, glas eller trä. Vi tar fram ritningar, specialbeställer och monterar, så att du får tid att tänka på andra saker. Räckena går att anpassa på många sätt efter balkongens eller altanens form, och man kan till exempel jobba med sidoinfästningar för att få extra stor yta.

Ett allt vanligare problem för privatpersoner är buller och oljud. Vi bygger tätare och många städer växer, med ökad trafik som följd. Samtidigt är det så oerhört viktigt att kunna koppla av i sin hemmamiljö. Med bullerskydd kan du förändra ljudbilden och skapa lugn i din trädgård. Bullerskyddet kan placeras vid tomtgräns, invid en väg, eller bara i kanten av en uteplats – beroende på var behovet är som störst.

bottom of page