top of page

AW 10:05 - Sommarens mest stilsäkra smidesstaket

Nu är de flesta tillbaka på jobbet efter semestern, men här har monterandet aldrig riktigt avstannat. Under sommaren har vi hunnit med en hel del stängsel, staket och grindar, och i Uppsala monterade vi sommarens kanske allra mest stilsäkra smidesstaket – AW 10:05.

Classic AW10:05 smidesstaket – hållbart och alltid snyggt

Smidesstaket finns i en uppsjö olika modeller, och därtill kan du välja höjd och många gånger även om överkanten ska vara rak, konkav eller konvex. Classic är en av de mest populära smidesserierna, med omkring 20 olika modeller. Just det här är av modellen AW10:05 P, 90 cm högt och lackat i en matt svart kulör. Murade stolpar ger ett gediget och exklusivt intryck, medan själva smidet är ganska smäckert och enkelt. Det här är verkligen en tidlös modell som kommer att vara lika snygg om tjugo år som den är idag. Ett stilsäkert smidesstaket som detta lyfter intrycket av hela bostaden.

Många modeller att välja bland

Som sagt finns det en uppsjö av modeller av smidesstaket att välja mellan. Det finns smidesstaket i profilsmide, i genomgående järn eller en kombination. Det finns romantiska eller moderna modeller, och möjligheten att lacka smidet i valfri kulör efter RAL-skalan. Det här smidesstaketet, AW 10:05, är mattlackerat vilket ger ett väldigt sofistikerat intryck. I vår webbutik Stängselbutiken kan du ser alla modeller av smidesstaket, samt få information om mått och priser direkt. Vill du sedan ha en offert för just ditt staket så hjälper vi dig gärna med ritningar. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss.Comments


bottom of page