top of page

Bullerskydd ökar värdet på din bostad

I slutet av förra året byggde vi ett bullerskydd åt en kund som var på väg att flytta från sin bostad. Det låter kanske konstigt, men det är långt ifrån ovanligt att man förbättrar både inne- och utemiljön inför en försäljning.

Flera visningar utan resultat

Kvinnan som kontaktade oss var i det närmaste desperat, efter att ha haft ett flertal visningar utan resultat. Självklart känns det jobbigt att behöva göra större ändringar runt bostaden precis innan försäljning, men eftersom Carina hört att bullerskydd ökar värdet valde hon ändå att satsa på att åtgärda det som verkade vara en stor anledning till att huset inte blev sålt. Bullerskydd ökar värdet på huset många gånger, och när det var uppe kom ett första mail från Carina:

Hej Jimmy, Tack för ett väl utfört arbete. Bullerskyddet är rejält och snyggt. Flera grannar har varit och lovordat det. Vad gäller bullret, märkte vi störst skillnad när delen mot grannen kom upp. Nu blir vi inte väckta på natten längre av oljudet. Det var alltså tur att vi satte upp den biten trots allt. Vi får se hur det går framöver med kommunen.

Tusen tack för all hjälp! God Jul & Gott Nytt År Familjen W

Det är alltid fantastiskt kul att höra av nöjda kunder, tycker vi!

Sålt på första visningen!

För två veckor sedan kom ytterligare ett mail från Carina:

Hej Jimmy! Kommer du ihåg att vi försökte sälja vårt hus tidigare och hade 25 visningar men alla spekulanter klagade på bullret från trafiken. Nu när ert bullerskydd blivit uppsatt, så såldes huset vid första visningen och vi fick mer för det än väntat! Det tackar vi för! Kan kanske vara kul för er att veta:)

Mvh Carina

Bullerskydd ökar värdet

Vi vet ju att bullerskydd ökar värdet på bostäder rent generellt, men i det enskilda fallet kan man förstås aldrig veta. I just det här fallet verkar det dock vara ganska tydligt: familjen sålde sitt hus på första visningen efter att bullerskyddet kom upp. Att nattsömnen innan dess också fick en förbättring gör att vi ser det här som ett väldigt lyckat projekt för alla inblandade.

Många modeller och tydliga ritningar

Vi monterar många kilometer bullerskydd varje år, och Carinas modell är en av våra nyaste. Vi säljer bullerskydd i färdiga moduler som enkelt monteras på plats, och platsbygger dessutom en mängd olika modeller av både reflekterande och absorberande bullerskydd. Bullerskydd ökar värdet och i vår webbutik Stängselbutiken hittar du alla våra modeller av bullerplank, och kan enkelt begära en kostnadsfri offert för montaget av ditt plank. När vi offererar bullerskydd lämnar vi alltid ritningar innan, och vid nya modeller tar vi även fram 3d-ritningar i färg för tydlighetens skull. Välkommen till oss!Comments


bottom of page