top of page

Byggramar - ett flexibelt områdesskydd som kan återanvändas

Många gånger då vi monterar längre sträckor med områdesskydd behövs tillfälliga avgränsningar. Då använder vi byggramar, ett flexibelt och mobilt områdesskydd som levereras i färdiga sektioner och enkelt placeras ut med fundament i betong eller gummi precis där de ska stå.

Byggramar skyddar förbipasserande

Med byggramar skyddas förbipasserande från att av misstag hamna på byggområde, och det signalerar också tydligt att obehörigt tillträde inte är tillåtet. Byggstängsel är också ett praktiskt sätt att tillfälligt förvara större maskiner på byggarbetsplatser och det är ett vanligt stängselsystem vid olika offentliga evenemang där många människor rör sig på samma område.

Grindsektioner för enkelt tillträde

Byggramar är ett av de allra mest flexibla stängselsystemen som finns, och de kan enkelt kombineras med både gång- och körgrindssektioner för enkelt tillträde. Byggstängslets delar länkas ihop på plats med kopplingsöglor och kan sedan enkelt tas isär, packas i ett stallage för byggramar och återanvändas vid nästa byggprojekt. I Stängselbutiken kan du köpa byggramar i två olika modeller för direkt leverans: standardmodellen Strong och den kraftigare Heavy, med grövre trådtjocklek. Självklart hittar du även stallage, gånggrindar, körgrindar och alla detaljer du behöver här.Comments


bottom of page