top of page

Eurofence trädgårdsnät - en ny sorts stängsel

Eurofence trädgårdsnät är ett användbart, prisvärt och dekorativt alternativ till det vanliga villastängslet. Eurofence är dessutom lätt att montera själv, och en produkt som tar allt större plats på marknaden. Det täcker mångas behov av enkel avgränsning och design och vi garanterar att detta är en produkt som kommer att bli allt vanligare.

Rejält staket med många fördelar

Eurofence är en typ av trädgårdsnät, men till skillnad från vad namnet kanske antyder är nätet ett rejält och hållbart alternativ till villastängsel. Nätet är galvaniserat och plastbelagt för att tåla ett omväxlande klimat, vilket ju är en nödvändighet i vårt land. Eurofence finns i flera höjder: 800, 1000, 1200 och 1500 mm, och anpassas lätt efter önskad sträcka. Den djupt mörkgröna färgen smälter bra in i trädgården och de vågiga stängseltrådarna ger ett dekorativt och inbjudande intryck.

Eurofence trädgårdsnät i kompletta paket för hemmamontage

Det är lätt att montera Eurofence trädgårdsnät, och i vår webbutik säljer vi färdiga paket för hemmamontage. I paketen ingår allt som behövs för att montera Eurofence: impregnerade träpålar (dim Ø70mm) i rätt höjd, stolpnedslagare för enkelt fastsättande, nät i önskad höjd, nätlinjal och förstås rostfria träskruvar och trådklammer. Med hjälp av stolpnedslagaren blir det lätt att förankra stolparna i marken. Nätet monteras med stolpar med 2,5 meters mellanrum, och ändstolpar stagas för extra stadga. Köp Eurofence direkt i Stängselbutiken; välj mellan paket om 25 meter, 50 meter, 75 meter och 100 meter.Comments


bottom of page