top of page

Nya grindar till semestern

När semestern närmar sig passar många på att se över sina staket och grindar. Det handlar om säkerhet, men förstås också om att de flesta av oss tycker om att ha det vackert omkring oss. Ett gammalt, lutande eller flagande staket och en trasig grind drar ner helhetsupplevelsen ordentligt, och därför gör det ofta riktigt stor skillnad att fixa till och byta ut staket och grindar.

Grindar till trästaket

Grindar till trästaket kan man bygga själv, om man tänker sig en trägrind. Vill man inte det finns det förstås färdiga också, och sedan några år säljer vi många trägrindsimitationer i vår webbutik. Det är grindar gjorda i stål och galvaniserade och pulverlackade för att hålla länge.

Grindar till stängsel

Till stängsel kan man välja i stort sett vilken grind som helst, men vanligast är profilgrindar eller nätade grindar. De är hållbara och har ett lågt pris, och kan kombineras med en mängd olika lås för att passa de behov som finns. Barnsäkra lås som gör det svårt för de små att öppna, eller vanliga handtag, med eller utan nyckel, till exempel.

Grindar till smidesstaket

Smidesstaket funkar absolut bäst tillsammans med grindar i smide. Smide är ett väldigt flexibelt material som kan måttbeställas för att passa exakt, och som dessutom finns i en mängd olika modeller och variationer vad gäller höjd, bredd och tillval som stolpar och lås. Smidesgrindar är även snygga till såväl trästaket som stängsel, eller som solitärer när trädgården i övrigt är kantad med växter eller en häck. De finns som både gånggrindar och körgrindar.

Jämför priser och modeller

Du hittar ett brett sortiment av grindar i Stängselbutiken, vår webbutik, och där kan du enkelt se och jämföra priset på mängder med grindar. Vi levererar till hela Sverige, och kan hjälpa till med montaget om det behövs. Välkommen till oss!



bottom of page