top of page

Skandinaviska Områdesskydd är ett superföretag!

Skandinaviska Områdesskydd har blivit utsett till Superföretag av Veckans Affärer, som varje år listar de mest framgångsrika svenska bolagen.

Hårda kriterier för Superföretagen

Listan motsvarar mindre än en procent av de cirka 50 000 svenska företag som omsätter mer än 10 miljoner kronor per år, och kriterierna är hårda.

”Det är löjligt tuffa kritierier och därför blir listan så kort och exklusiv”, säger Per Weidenman, senior analytiker på Bisnode som tagit fram listan tillsammans med Veckans Affärer.

Försäljningstillväxt väger tungt bland kriterierna, men för att få en plats på listan räcker det inte med ett par bra år. Företagen måste kunna visa upp god tillväxt under minst fyra år och dessutom ha en uthållig vinst och god avkastning. Man har också tittat på skuldsättning, och för rättvisans skull också jämfört varje företag med sin bransch.

Tillgänglighet, kvalitet och utveckling

På skandinaviska Områdesskydd står vi för tillgänglighet, kvalitet och ett starkt och alltid pågående utvecklingsarbete. Vi strävar vi mot att bli en stängselleverantör som såväl privatpersoner som industri kan känna förtroende för, och för oss är den här utmärkelsen ytterligare ett bevis på att vi är på väg åt rätt håll. Vi känner oss helt enkelt lite extra glada och stolta över vårt företag medan vi fortsätter att offerera, montera, konsultera och leverera.

Mer om Superföretagen

Läs mer om Superföretagen 2014 och se hela listan på Veckans Affärers hemsida. Läs mer om oss som företag här, och om vår värdegrund här. Vill du ha stängsel, en grind eller ett flådigt staket? Då begär du lättast en offert här.Comments


bottom of page