top of page

Smidesgrind som skapar känsla

Smide är ett exklusivt material som lyfter utseendet i alla sammanhang. Det är dessutom ett material som är mer flexibelt och anpassningsbart än vad du kanske först tänker. Med över 70 modeller och flera valmöjligheter kan du få precis det smidesstaket som du önskar. För alla modeller finns också matchande enkelgrind, dubbelgrind och skjutgrind. Möjligheterna är oändliga!

Smide är förstås inte bara ett vackert och stilrätt val utan också ett alternativ som är helt underhållsfritt med mycket lång livslängd. Ett smidesstaket kan du ha resten av livet, och även om det förstås finns trender även när det kommer till smidesstaket så tenderar gamla modeller att fortfarande vara vackra. Se dig om i uppvuxna villaområden! Här upptäcker du förmodligen ett flertal vackra smidesstaket från femtiotalet som fortfarande känns rätt och som behållit sin skönhet under alla år.

Smidesstaket och kvalitet

Kvaliteten på smidesstaket och smidesgrindar skiljer sig åt mellan olika leverantörer. Därför är det viktigt att ta reda på hur det staket eller grind som du planerar att köpa har producerats. Vi samarbetar med ett av Europas ledande företag när det gäller smide och det ger flera fördelar. Wisniowski har en helautomatiserad produktion som garanterar noggrannhet och reproducerbarhet, vilket är extra viktigt om du någon gång vill bygga ut eller ersätta någon del av ditt smidesstaket. Smidesstaket är förvisso hållbara, men trots en gedigen konstruktion kan yttre åverkan orsaka skador, till exempel vid plogningar eller andra trafikförseelser. En väl utbyggd produktion ger konkurrenskraftiga priser och råvaror med högsta kvalitet. Moderna övervakningssystem garanterar en felfri kvalitet hos varje enskild produkt.

Rostskydd är viktigt att ha koll på i ett klimat med mycket nederbörd. Alla våra smidesprodukter har ett dubbelt ytskydd – s k DuplexSystem – som garanterar hållbarheten.Varje del är varmförzinkad. Det betyder i praktiken betyder att hela produkten doppats i smält zink som trängt in överallt och skyddar stålet mot rostangrepp. Rostskyddet är effektivt både vid höga och låga temperaturer, och vid UV-strålning. Produkterna är också pulverlackerade i flera omgångar för att ytterligare öka skydd och hållbarhet.

Säkerheten först

En annan viktig aspekt att ta hänsyn till är förstås säkerheten, och även här är Wisniowski ett bra val. Samtliga produkter är CE-märkta och har de hygieniska certifikat och godkännanden som krävs. Vi har också kunnig personal på plats vid våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Norrtälje som kan hjälpa dig att planera för ett säkert, snyggt och hållbart smidesstaket. På vår stora informationssida om smidesstaket finns en hel del nyttig information kring hur du planerar för smidesstaket, vilka olika valmöjligheter som finns och hur det fungerar att beställa och montera smidesstaket, så den är väl värd ett besök. I Stängselbutiken finns alla våra olika modeller av smidesstaket med tydliga priser. Välkommen att kontakta oss om du har frågor!Comments


bottom of page