top of page

Stort sortiment av smidesgrindar

Vi älskar smide, och har ett stort sortiment av olika smidesstaket och smidesgrindar. Oavsett om du söker en klassisk grind med raka spjälor, en romantisk känsla med välarbetade detaljer eller en modern grind med stora fält och rena linjer så vågar vi, med ett stort sortiment av smidesgrindar, lova att du hittar vad du söker hos oss.

Grindar med stor variation

Smidesgrindar är väldigt flexibla och passar till det allra mesta, oavsett om du i övrigt har ett smidesstaket i samma modell eller om din trädgård kantas av gröna buskage, trästaket eller stängsel. Grindarna finns i flera bredder och höjder ändå upp mot två meter. Dessutom kan du välja lackning bland ett stort antal standardfärger, eller lacka helt fritt efter hela RAL-skalan. I Sverige ser vi oftast smidesstaket i svart eller grått, men det blir samtidigt allt vanligare med staket i ljusare toner såsom beige, cremefärgat eller ljusgrått. I många andra Europeiska länder är fantasin större, och blå, vita eller röda lackningar är inte helt ovanligt.

Stort sortiment av smidesgrindar

Nu har vi fyllt på vårt sortiment av smidesgrindar och har över 70 olika modeller av smidesgrindar i Stängselbutiken, vår egen webbutik. Därtill kommer flera olika typer av varje modell: gånggrind, slaggrind och skjutgrind. Välj mellan grindserierna Classic, Lux, Style, Modern, Vario och Premium, som alla står för olika stilar. Smidesgrindarna finns både i genomgående järn, genomgående rörprofil och som en kombination av de båda, och här kan du tydligt se och jämföra priser på ett stort sortiment av smidesgrindar med olika modeller och mått.

Motordriven grind, eller inte?

När du valt smidesgrind kan du komplettera den med en grindmotor och lämplig styrning för ökad flexibilitet och smidighet. Att kunna styra sin grind med mobiltelefon, kodlås eller nyckelbrytare är några av möjligheterna som finns. Även all styrning till smidesgrindarna hittar du i Stängselbutiken.



bottom of page