top of page

Tillfälligt stängsel för byggen

På byggarbetsplatser finns ofta ett behov av att säkra området, både för att skydda maskiner och annat från stöld och för att hindra privatpersoner från att av misstag komma in på arbetsområdet. Då kan ett tillfälligt stängsel, även kallat byggstängsel eller byggramar, vara ett bra alternativ. Det går enkelt och snabbt att sätta upp, är relativt billigt och kan dessutom plockas ner och återanvändas när det inte längre behövs.

Flexibelt och lättanvänt

Tillfälligt stängsel såsom byggstängsel är väldigt flexibelt. Byggramarna levereras som färdiga sektioner som man sen binder ihop med hjälp av en fot och kopplingsöglor. Det gör att stängslet lätt kan anpassas efter olika vinklar och sluttande mark till exempel. Det finns också särskilda mobila grindsektioner med hjul så att man lätt kan ta sig in och ut från det instängslade området. När byggramarna inte längre behövs kan de enkelt förvaras i ett transportställ, för att smidigt kunna användas igen.

Olika modeller

Tillfälligt stängsel finns i flera modeller: Strong, Heavy och Roundtop. Strong byggramar håller den vanliga svenska standarden medan Heavy har lite grövre tråd och kraftigare rörprofiler. Roundtop håller samma höga standard men ger dessutom ett snyggare intryck med de rundade kanterna.

Billigt tillfälligt stängsel

Det billigaste alternativet när man behöver tillfälligt stängsel är att använda viltnät på rulle och lösa stålstolpar. Stolparna slås ner i marken och nätet monteras mot stolparna med popnit och klammer. Light byggstängsel är smidigt och billigt att använda om det är ett engångsstängsel man är ute efter, men det går inte att återanvända på samma sätt som byggramarna.

Tillfälligt stängsel på nätet

I vår egen webbutik Stängselbutiken.se finns alla modeller av byggstängsel att se och beställa för omgående leverans och till riktigt bra priser. Här finns också alla tillbehör såsom mobila grindar, fötter, transportställ och detaljer för montage. Välj mellan att köpa färdiga paket där alla detaljer ingår, eller plocka ihop de delar du behöver.Comentários


bottom of page