top of page

Vit smidesgrind med motor

En vit smidesgrind ger ett helt annat intryck än en svart. Vilket som är snyggast avgörs förstås i betraktarens ögon, och påverkas nog oftast av omgivningen.

Perfekt för den lantliga miljön

Ett vitt staket, eller en vit grind, framstår ofta som väldigt luftig och lätt. Den tar helt enkelt inte lika mycket plats för ögat som en motsvarande svart grind. En vit smidesgrind för lätt tankarna till vita trästaket, en lantlig och lite romantisk stil, och så passar de också fantastiskt bra ihop med lite äldre trähus och en lantlig miljö.

Lux AW10:46

Här har vi monterat en vit smidesgrind av modellen Lux AW10:46 från Wisniowski. Wisniowski är världsledande på smidesprodukter och står för såväl hög kvalitet som god design, och förutom ett mycket stort sortiment av olika smidesmodeller finns en mängd valmöjligheter utöver dessa. Bland annat kan man många gånger välja knoppar på spjälorna, om man vill ha en rak, konvex eller konkav ovankant och dessutom färg. Smidesgrindarna och staketen finns i flera standardfärger, varav vit är en, men kan dessutom lackas i valfri RAL-kulör. Det betyder att om du vill ha ett gult smidesstaket till påsk, så är det hundra procent möjligt. Fantasin – och kanske den goda smaken – sätter gränserna, inget annat.

Grindmotor Karm

På den här grinden har vi monterat en grindmotor av modellen Karm. Det är en driftsäker och smidig grindmotor som förenklar vardagen på många sätt. Säkerheten är viktig med grindar, och därför är grinden utrustad med fotoceller och varningslampa.

Vad kostar en vit smidesgrind?

Vi har alla smidesmodeller i standardmått från Wisniowski i vår webbutik. Många som köper smidesstaket behöver någon sorts specialsektioner och då finns alla möjligheter att ta fram måttbeställda sektioner, men med grindar är det ofta enklare. Vår ambition är att skapa enkelhet i och med Stängselbutiken: här kan du som kund se direkt vad en modell kostar och vilka mått som finns. Välkommen in i Stängselbutiken för att hitta en egen vit smidesgrind (eller gul!).
Comments


bottom of page